Πρεμιέρα σήμερα για το «Κοινωνικό Θεατροπωλείο» - iefimerida.gr

Πρεμιέρα σήμερα για το «Κοινωνικό Θεατροπωλείο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Κοινωνικό Θεατροπωλείο» η νέα κοινωνική δράση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, με πρώτη παράσταση το «Chatroom» στο νέο Υπερώο της Εταρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα, το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, θα συνεργαστεί με τους ακόλουθους Οργανισμούς και ιδρύματα: «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», Παπάφειο Ίδρυμα & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Το έργο του Έντα Γουόλς «Chatroom», που θα παρουσιαστεί απόψε, 30 Μαρτίου, σε μετάφραση- σκηνοθεσία Γιώργου Ρούφα, θα επαναληφθεί στις 18-20 Απριλίου. Την Κυριακή, 1η Απριλίου τη σκυτάλη παίρνει η παράσταση «Σκυλιά στο πάρκο», βασισμένη στο έργο του Έντουαρντ Άλμπι «Ιστορία του ζωολογικού κήπου». Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Βασίλης Σπυρόπουλος και Γιάννης Τσάτσαρης. Η παράσταση επαναλαμβάνεται στις 3 και 4 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ