Τραπέζι με τα θρυλικά ντολμαδάκια της Μαρίκας έκαναν Κυριάκος και Μαρέβα -Ποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι πήγαν - iefimerida.gr

Τραπέζι με τα θρυλικά ντολμαδάκια της Μαρίκας έκαναν Κυριάκος και Μαρέβα -Ποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι πήγαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φίλοι και συγγενείς, 60 τον αριθμό, βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες στο προσφάτως ανακαινισμένο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων. Με την Μαρέβα Μητσοτάκη να σερβίρει τα θρυλικά ντολμαδάκια της Μαρίκας.

Το κατώφλι του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου πέρασαν η Ντόρα και η Αλεξία Μπακογιάννη, οι βουλευτές της Κρήτης, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παραθέριζαν στην Κρήτη εκείνες τις μέρες, όπως ο Κώστας Χατζηδάκης μετά συζύγου και μπέμπη, «γαλάζια» στελέχη όπως η πρώην υφυπουργός Ζέτα Μακρή, οι πρώην βουλευτές Κώστας Κουκοδήμος και Στέλιος Νικηφοράκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο καθηγητής Κώστας Συνολάκης, ο πρώην πρύτανης Βασίλης Διγαλάκης και άλλοι.

Σε ό,τι αφορά στα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας, όπως γράφει το zarpanews.gr ήταν ολόιδια, αφού όχι μόνο η συνταγή δεν άλλαξε αλλά ούτε η μαγείρισσα, η Έμμα. Η Φιλιππινέζα που πέρασε τη ζωή της με τη Μαρίκα και τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μαζί με τον άντρα της, τον Έντουιν και το παιδί τους τον Αριστοτέλη «αδερφό» με τον Κωνσταντίνο (γιο του Κυριάκου και της Μαρέβας) που τώρα σπουδάζει στο Λονδίνο.

Η Έμμα ήταν αυτή που τις τελευταίες δεκαετίες είχε αναλάβει να εκτελεί την θρυλική συνταγή, κάτω από την αυστηρή καθοδήγηση της Μαρίκας πάντα, η οποία όμως, ήταν καθηλωμένη στο καροτσάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ