Αγνώριστος από τον χρόνο ο Γιώργος Σουφλιάς -Σε διακοπές στην Κρήτη - iefimerida.gr

Αγνώριστος από τον χρόνο ο Γιώργος Σουφλιάς -Σε διακοπές στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το cretalive.gr, βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης για τις καλοκαιρινές του διακοπές, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή η παρουσία του, καθώς τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Σουφλιάς είναι σήμερα 77 ετών.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ είχε και μια συνάντηση με παλιό συνεργάτη του που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Πρόκειται για τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννη Αναστασάκη (μαζί του στη φωτογραφία), με τον οποίον βρέθηκαν και τα είπαν για αρκετή ώρα, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Αγνώριστος από τον χρόνο ο Γιώργος Σουφλιάς -Σε διακοπές στην Κρήτη | iefimerida.gr 0

Ο τελευταίος υπήρξε συνεργάτης του κ. Σουφλιά, όταν εκείνος ήταν επικεφαλής του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ήταν σύμβουλος του τότε υπουργού και προϊστάμενος του γραφείου του τότε γενικού γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ. Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κάθε φορά που τον ρωτούν για τη συνεργασία μαζί του, μιλά για έναν πολιτικό-πρότυπο, που κοντά του έμαθε, όπως λέει, τη ρεαλιστική στοχοθεσία, τη μεθοδική δουλειά, την ψυχραιμία στη διαχείριση κρίσεων και την αποτελεσματικότητα.
Σημειώνεται πως ο Γιώργος Σουφλιάς ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ είχε δρομολογήσει πολλά έργα στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σουφλιάς χρόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ