Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε δύο μέλη του Ρουβίκωνα αλλά... για την προηγούμενη επίθεση στο ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε δύο μέλη του Ρουβίκωνα αλλά... για την προηγούμενη επίθεση στο ΥΠΕΞ

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε δύο μέλη του Ρουβίκωνα που επιτέθηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά... τον Ιούλιο.

Μπορεί τα ξημερώματα η αναρχική συλλογικότητα να επιτέθηκε ξανά στο ΥΠΕΞ, ωστόσο η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να ταυτοποιήσει ένα μήνα μετά δύο από τους συμμετέχοντες στην επίθεση του Ρουβίκωνα στις 22 Ιουλίου 2018. Τότε, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προκάλεσαν φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησε από εκείνη την επίθεση δύο άτομα, 24 και 39 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στο ντου. Ο ένας είναι ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Επίσης η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε ένα ακόμη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, έναν ημεδαπό 27 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία στις 2 Μαρτίου 2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών κ.λπ. σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Τέλος, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ταυτοποίησαν πέντε χρόνια μετά ένα από τα άτομα που επιτέθηκαν στο Κερατσίνι εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Πρόκειται για έναν 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι, επιτέθηκαν εναντίον του κ. Καμμένος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα.

Οι παραπάνω ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με τις σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΑΣ Ρουβίκωνας ταυτοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ