Παπαθεοδώρου (ΚΙΝΑΛ): Δεν μπορεί να υπάρξει κανονικότητα με τον Κουφοντίνα σε άδεια - iefimerida.gr

Παπαθεοδώρου (ΚΙΝΑΛ): Δεν μπορεί να υπάρξει κανονικότητα με τον Κουφοντίνα σε άδεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκαλεί η νέα, τέταρτη κατά σειράν, άδεια που δόθηκε στον έγκλειστο στις αγροτικές φυλακές Βόλου, τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Διαβάστε τη δήλωση του Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου:

Η κανονικότητα που υπόσχεται ο κ. Πρωθυπουργός μπορεί να μην ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά φαίνεται να λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια για τον Δ. Κουφοντίνα. Μετά την μεταγωγή του σε αγροτική φυλακή, η νέα άδεια που έλαβε σήμερα ευνοεί ακόμη περισσότερο την «κοινωνική του επανένταξη». Για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα αυτά είναι κανονικά. Για την πλειονότητα του ελληνικού λαού είναι απλά προκλητικά και θα σταματήσουν μόνο όταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δουν την πόρτα της εξόδου από την εξουσία. Γι’ αυτό θα φροντίσουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ