US Open: Προκρίθηκαν με άνεση στους «64» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη - iefimerida.gr

US Open: Προκρίθηκαν με άνεση στους «64» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

TSITSIPAS-SAKKARI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη συμμετοχή του στο φετινό US Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ τον Τόμι Ρομπρέδο και πανηγύρισε τη νίκη επί του 36χρονου Ισπανού με 6-3, 7-6(1), 6-4, ύστερα από μια αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 33 λεπτά. Έτσι, ο Τσιτσιπάς πήρε το «εισιτήριο» για τους «64», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν ο νικητής στον ρωσικό «εμφύλιο» με τον Εβγκένι Ντονσκόι, αφού επικράτησε με 7-5, 6-4, 6-2.

Νίκη και για Σάκκαρη

Με το δεξί μπήκε και η Μαρία Σάκκαρη στο US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στον α΄ γύρο την Αμερικανίδα Άσια Μουχαμάντ. Η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 και, παράλληλα, το «εισιτήριο» για την φάση των «64». Εκεί η 23χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει ακόμη μια Αμερικανίδα, τη Σοφία Κένιν, η οποία νίκησε στον α΄ γύρο τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρενγκλ, με 6-0, 4-6, 7-6(4).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ US Open τσιτσιπάς μαρια σακκαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ