Βάσεις 2018: Μπήκαν με 3 σε ΤΕΙ, που μπορεί να αναβαθμιστεί και σε ΑΕΙ! - iefimerida.gr

Βάσεις 2018: Μπήκαν με 3 σε ΤΕΙ, που μπορεί να αναβαθμιστεί και σε ΑΕΙ!

Φωτογραφία: Eurokinissi- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα «όνομα» στην κόλλα φαίνεται πως ήταν αρκετό για να περάσει κάποιος υποψήφιος σε τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου στο οποίο εισήχθησαν φοιτητές με 3.034 μόρια.

Στο αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η βάση του τμήματος ήταν 3.072 μόρια ενώ σε αυτό του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με 4.064.

Με λίγο μεγαλύτερη βάση από τα παραπάνω «άνοιξε» το τμήμα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος – Συντήρησης Αρχαιοτήτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων καθώς οι υποψήφιοι μπήκαν με 4.738 μόρια.

Πάντως να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται όσοι μπήκαν σε σχολές με μέσο όρο 3 και 4... να φοιτούν από την μία στιγμή στην άλλη σε ΑΕΙ.

Κι αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γαβρόγλου κάποια τέτοια ΤΕΙ να μετατραπούν σε πανεπιστήμια μετά τις συνενώσεις που θα προκύψουν με ΑΕΙ.

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε φοιτητές συγκεκριμένων τμημάτων που εισήχθησαν σε τεχνολογικό τμήμα με σχεδόν «λευκή κόλλα», να αποφοιτήσουν από πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βάσεις 2018 ΤΕΙ ΑΕΙ Κώστας Γαβρόγλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ