Φυστικοβούτυρο... made in Greece στο Άμστερνταμ! - iefimerida.gr

Φυστικοβούτυρο... made in Greece στο Άμστερνταμ!

Φυστικοβούτυρο... made in Greece στο Άμστερνταμ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα, ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή, ξεκινάει να εκπέμπει από την πρώτη Απριλίου, στο δημοτικό ραδιόφωνο του Άμστερνταμ, με τίτλο Hellas Pindakaas. (ελληνικό φυστικοβούτυρο σε ελεύθερη απόδοση).

Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή ο Νίκος Κουλούσιος, θα παρουσιάζει στις 7μ.μ (8 ώρα Ελλάδος) και για μία ώρα ειδήσεις, θέματα, καλεσμένους αλλά και πολλή μουσική. Οπως άλλωστε έγραψε ο ίδιος στη Lifo της Πέμπτης : «Πολλή μουσική. Έλληνες καλλιτέχνες με επιρροές από παντού, με ελληνικό και αγγλικό στίχο. Υπάρχουν τόσα ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και σόλο καλλιτέχνες που ακούγονται με άνεση και από ένα πιο διεθνές κοινό. Επίσης, υπάρχουν πολλά ξένα τραγούδια με ελληνικές ρίζες, ή ελληνικά τραγούδια, ερμηνευμένα από διεθνείς καλλιτέχνες. Όλα αυτά θα τα ξετρυπώσουμε παρέα».

Ο ίδιος μας καλεί να στείλουμε μέσω facebook Στείλτε μου και ιδέες/προτάσεις για το τι θα θέλατε εσείς να περιέχει η εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης που αγκάλιασε τη πρωτοβουλία αλλά και όσους συνέβαλαν για να γίνει η ελληνική εκπομπή πραγματικότητα.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή διαδικτυακά μέσω του live streaming μέσα από το link του Salto/Wereld Fm. Και ραδιοφωνικά, εάν βρεθείτε στο Αμστερνταμ, από τη συχνότητα του SALTO Wereld FM στους 99.4 Mhz.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ