Στήριξη Παππά σε Σκουρλέτη για να... απορροφηθούν οι κραδασμοί - iefimerida.gr

Στήριξη Παππά σε Σκουρλέτη για να... απορροφηθούν οι κραδασμοί

Φωτογραφία: Εurokinissi

Την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Πάνου Σκουρλέτη για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Νίκος Παππάς που ατύπως ήταν η... πρόταση-αντίβαρο της πλειοψηφίας και δη της Κίνησης Μελών.

Ο κ. Παππάς - και λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία στα Όργανα- αναφέρθηκε στην πείρα του Πάνου Σκουρλέτη και εκτίμησε ότι θα συμβάλει στην πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος. Όπως είπε μάλιστα, «έχουμε κόμμα αναντίστοιχο της κοινωνικής ακτινοβολίας και της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης».

Τέλος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε ότι «ανοίγει η ώρα να ακυρώσουμε τις κακές στιγμές της διαπραγμάτευσης» με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των συντάξεων, ενώ όπως διευκρίνησε «το πώς θα οδηγηθούμε στο ευκταίο να ακυρώσουμε αυτά τα μέτρα, θα πρέπει να μας απασχολήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς Σκουρλέτης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ