Μαθητές συνελήφθησαν για κατοχή χασίς σε σχολική εκδρομή στην Μυτιλήνη - iefimerida.gr

Μαθητές συνελήφθησαν για κατοχή χασίς σε σχολική εκδρομή στην Μυτιλήνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν την χάρηκαν καθόλου την σχολική εκδρομή τέσσερις μαθητές Λυκείου της Μυτιλήνης, οι οποίοι συνελήφθησαν μέσα στο σχολικό πούλμαν, όταν μετά από έλεγχο της αστυνομίας προέκυψε πως είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες χασίς.

Οι τέσσερις μαθητές που συνελήφθησαν ήταν ηλικίας 17 και 18 χρόνων, ενώ για την ίδια υπόθεση προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και για δυο ενήλικες και εναν ανηλικο οι οποίοι συνελήφθησαν.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί, όταν αστυνομικοί της ομαδας Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου έκαναν έλεγχο στο πούλμαν που μετέφερε μαθητές για την σχολική εκδρομή απο την Μυτιλήνη στον Μόλυβο. Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι καθώς και για να διευκρινισθεί ποιοι προμήθευαν με ναρκωτικά τους μαθητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ