Εδιωξαν την Αζια Αρτζέντο από το X Factor Ιταλίας - iefimerida.gr

Εδιωξαν την Αζια Αρτζέντο από το X Factor Ιταλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άζια Αρτζέντο βρέθηκε εκτός του ιταλικού X Factor, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε η κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο ηθοποιό.

Η Αρτζέντο είχε ρόλο κριτή στο τηλεοπτικό σόου και οι παραγωγοί είχαν εκφράσει αμφιβολίες για το αν θα έπρεπε να συνεχίζουν τη συνεργασία τους, μετά το σκάνδαλο.

Οι πηγές επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρίες Sky Italia και FremantleMedia Italia αποφάσισαν να αποσύρουν την Αρτζέντο από την εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα, στις 6 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και τον παραγωγό της εκπομπής.

Ωστόσο τα πρώτα επεισόδια στα οποία συμμετείχε θα προβληθούν κανονικά.

Εδιωξαν την Αζια Αρτζέντο από το X Factor Ιταλίας | iefimerida.gr 0

Τα live ξεκινούν σε περίπου δύο μήνες και ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Sky Italia και η FremantleMedia εξέδωσαν μια δήλωση στην οποία αναφέρεται πως «δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να λάβουν υπόψη τις κατηγορίες εναντίον της Αρτζέντο και να θέσουν τέλος στη συνεργασία».

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών στα ιταλικά social media ζητούσε επίμονα την απομάκρυνσή της από τη στιγμή που ο νεαρός ηθοποιός την κατήγγειλε ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικος.

Εδιωξαν την Αζια Αρτζέντο από το X Factor Ιταλίας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έδιωξαν Άζια Αρτζέντο X factor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ