Ανεπανάληπτος Ντόναλντ Τραμπ: Ζωγράφισε λάθος την αμερικανική σημαία! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανεπανάληπτος Ντόναλντ Τραμπ: Ζωγράφισε λάθος την αμερικανική σημαία! [εικόνες]

Ένα νοσοκομείο παίδων επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ; Αν και είναι εύκολο να τον κατηγορήσει κανείς για πολλά παραπτώματα και γκάφες, είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζει ποια είναι η αμερικανική σημαία.

Ωστόσο, την Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος μαζί με την σύζυγό του Μελάνια και τον υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Άλεξ Αζάρ επισκέφθηκαν ένα νοσοκομείο παίδων στο Οχάιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια σε νοσοκομείο Παίδων στο Οχάιο

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Τραμπ έκατσε μαζί με τα παιδιά και τα βοήθησε να ζωγραφίσουν την αμερικανική σημαία.

The opioid crisis is one of our top priorities at HHS, with a drumbeat of action on the full range of efforts where we can assist local communities. Today, I joined @POTUS & @FLOTUS in Ohio to learn how states and communities are responding to the challenge of opioid addiction. pic.twitter.com/NwxSoeNznA

Η συγκεκριμένη σημαία είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη του πλανήτη αλλά είναι άγνωστο γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να ζωγραφίζει με μπλε χρώμα αντί για κόκκινο μία από τις γραμμές.

Αυτό θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, εάν ο Αζάρ δεν είχε τουιτάρει μια εικόνα της ζωγραφιάς του Τραμπ στο μήνυμά του σχετικά με την κρίση των οπιοειδών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζωγράφιζε μπλε την γραμμή στην αμερικανική σημαία

Όπως έγραψε στο tweet του: «Η κρίση των οπιοειδών είναι μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες στο υπουργείο, με ένα σύλλογο δράσεων για το πλήρες φάσμα των προσπαθειών όπου μπορούμε να βοηθήσουμε τις τοπικές κοινότητες. Σήμερα, βρέθηκαν με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία στο Οχάιο για να μάθουμε πώς οι πολιτείες και οι κοινότητες ανταποκρίνονται στην πρόκληση του εθισμού στα οπιοειδή».

Κοντινό πλάνο της ζωγραφιάς του

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν αμέσως το λάθος και οι θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει έδιναν και έπαιρναν. «Ο Πρόεδρος χρωμάτισε λάθος την σημαία. Αυτό τα λέει όλα» έγραψε κάποιος. «Αν το έκανε γιατί ένα παιδί το χρωμάτισε λάθος, και αποφάσισε να τελειώσει την ζωγραφιά του, έχει καλώς. Αν ήταν δική του ιδέα, τότε Θεέ μου» πρόσθεσε κάποια άλλη.

The President has colored his flag wrong.

That is all. pic.twitter.com/wWXBgR9I6V

«Αυτό το μικρό παιδί σκέφτεται: ‘Ο πρόεδρος δεν ξέρει τι κάνει και δεν μπορώ να τον διορθώσω’. Καημένο μου παιδί» και κάποιος άλλος ανέφερε: «Αυτή δεν είναι η Ρωσική σημαία;».

If this was because a kid colored it wrong by mistake so,he decided to finish for the child than that's super adorableIf it was his idea...UGH.

This little boy is thinking ..{The President doesn’t know what he’s doing & I can’t correct him..Trump is making my brain hurt}. Poor kid.

Φωτογραφίες: AP, twitter


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ