Το χόμπι της βασίλισσας Ελισάβετ που λατρεύει και η πριγκίπισσα Σάρλοτ - iefimerida.gr

Το χόμπι της βασίλισσας Ελισάβετ που λατρεύει και η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η μικρή Σάρλοτ ιππεύει από μόλις 18 μηνών. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ μπορεί να είναι μόλις 3 ετών, ωστόσο έχει ήδη μια πληθώρα ταλέντων. Και ακολουθώντας τα χνάρια της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως λατρεύει την ιππασία και μάλιστα ιππεύει από την ηλικία των 18 μηνών.

Σύμφωνα με το «Town & Country», η αγάπη της πριγκίπισσας Σάρλοτ για τα άλογα ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, με την μητέρα της, Κέιτ Μίντλετον, να την ενθαρρύνει να μάθει να ιππεύει. Την εποχή εκείνη, τον Οκτώβριο του 2016, η βασιλική ανταποκρίτρια αποκάλυψε στην Mirror πως η δούκισσα του Κέμπριτζ μίλησε γι’ αυτό στην παραολυμπιονίκη ιππέα, Νατάσα Μπέικερ, σε μια εκδήλωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τους ολυμπιονίκες.

Η Κέιτ έχει μιλήσει για το χόμπι της μικρής Σάρλοτ με την παραολυμπιονίκη ιππέα Νατάσα Μπέικερ



Η Μπέικερ είχε αποκαλύψει τότε: «Τη ρώτησα πώς ήταν τα παιδιά και μου είπε πως η Σάρλοτ πραγματικά απολαμβάνει την ιππασία». Και δεν είναι μόνο αυτό. Προφανώς, η Κέιτ «τόνισε επίσης πως η Σάρλοτ έχει πάθος με τα άλογα και πως η ίδια θα κάνει ότι μπορεί για να την ενθαρρύνει και να τη βοηθήσει». Φαίνεται λοιπόν, πως η μικρή πριγκίπισσα συνεχίζει να εξελίσσεται σε αυτή την δεξιότητα.

Και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι δεινός ιππέας



Όπως αναφέρει το «Town & Country», η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι η μόνη στην βασιλική οικογένεια που λατρεύει την ιππασία. Τόσο η πριγκίπισσα Άννα όσο και η Ζάρα Τίνταλ είναι ιππείς, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πατέρας της μικρής Σάρλοτ, που είναι δεινός ιππέας και συχνά τον βλέπει κανείς σε αγώνες πόλο.

Η βασίλισσα ΕΛισάβετ λατρεύει τα άλογα και ιππεύει κι αυτή από πολύ μικρή ηλικία

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ