Πολάκης: Τα λαμόγια που γνωμάτευσαν αναπηρία στον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά - iefimerida.gr

Πολάκης: Τα λαμόγια που γνωμάτευσαν αναπηρία στον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης υπόσχεται οτι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά οι γιατροί που έδωσαν αναπηρία στον Αριστείδη Φλώρο της Energa.

Η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, ενώ και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ζήτησε απο τους εισαγγελείς τον φάκελο της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη ακόμα και πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής καταλαβαίνει οτι αυτή η γνωμάτευση είναι κατά παραγγελία και προφανώς με αντάλλαγμα. Αίσθηση έχει προκαλέσει πάντως και το γεγονός οτι ο κ. Πολάκης δίνει στην δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο του καταδικασθέντος Αρ. Φλώρου και τα προσωπικά του δεδομένα.

Ο Αριστείδης Φλώρος το Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών και χρηματική ποινή 1,5 εκατ. ευρώ, για το σκάνδαλο της Energa, ενώ τον περασμένο Μάρτιο κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.
Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει:

Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!
ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

Πολάκης: Τα λαμόγια που γνωμάτευσαν αναπηρία στον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά | iefimerida.gr 0

Η ιατρική γνωμάτευση με την οποία αποδόθηκε ποσοστό αναπηρίας 70% στον Αριστείδη Φλώρο και έτσι αποφυλακίστηκε. Την ανέβασε στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Πολάκης: Τα λαμόγια που γνωμάτευσαν αναπηρία στον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Φρλώρος Energa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ