Νέο μέλος στην οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Νέο μέλος στην οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ένα λαμπραντόρ υιοθέτησαν ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους έχουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. Μετά την είδηση πως η Μέγκαν έφερε στην Αγγλία μόνο ένα από τα σκυλιά της, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν υιοθετήσει ένα νέο σκύλο και συγκεκριμένα ένα λαμπραντόρ.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τα ζώα. Εδώ με τα σκυλιά του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Χίγκινς

Η Daily Mail αναφέρει, επικαλούμενη μια βασιλική πηγή, πως ο νέος σκύλος της Μέγκαν και του Χάρι «έχει ήδη προσαρμοστεί στο σπίτι τους», πράγμα που σημαίνει ότι η οικογένειά τους έχει ήδη μεγαλώσει μετά το γάμο τους τον Μάιο του 2018. Η πηγή αποκαλύπτει επίσης, ότι ο σκύλος θα «περνά το χρόνο του μεταξύ του παλατιού και του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας στο Κότσγουολντς», άρα όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, θα ταξιδεύει συχνά με τα αφεντικά του.

Ενώ οι λεπτομέρειες για το λαμπραντόρ του Χάρι και της Μέγκαν δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί από το παλάτι του Κένσινγκτον, είναι γνωστή η αγάπη της πρώην ηθοποιού για τα ζώα.

Meghan with Guy, who now lives in the UK with Meghan & Harry! tags; #MeghanMarkle #PrinceHarry #DuchessOfSussex #DukeOfSussex #England #PrincessDiana #PrinceWilliam #KateMiddleton #DukeOfCambridge #DuchessOfCambridge #WindsorCastle #HarryAndMeghan #London #PrinceCharles #BuckinghamPalace #KensingtonPalace #RoyalFamily #Royals #BritishRoyalFamily #MeghanOfSussex #HarryOfSussex #DianaSpencer #LadyDiana #TroopingTheColour #TheTig #MeghanMarkleInstagram #MeghanMarkleThrowbacks #Royal #RoyalBaby #likeforlike

A post shared by Rachel Meghan Markle (@hrhmeghanmarkle) on Jun 16, 2018 at 1:38pm PDT

Η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο του εγγονού της. Στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και ο σκύλος της Μέγκαν, Γκάι.


Όταν η Μέγκαν μετακόμισε επισήμως στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, δεν μπόρεσε να πάρει μαζί της και τα δύο της σκυλιά, αλλά μόνο το ένα. Ο Γκάι, ένα μπιγκλ κατάφερε να κάνει το ταξίδι, ενώ ο Μπόγκαρντ, ένα μίγμα λαμπραντόρ – σέπερντ, θεωρήθηκε πολύ μεγάλο για να ταξιδέψει. Ο Μπόγκαρντ ζει με φίλους στον Καναδά, ενώ ο Γκάι έχει ήδη προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και απολαμβάνει τις βασιλικές ανέσεις.


Μάλιστα, ο Γκάι ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την βασίλισσα Ελισάβετ στο βασιλικό γάμο του ζευγαριού, αποδεικνύοντας πως η βασιλική οικογένεια τον έχει ήδη καλωσορίσει στους κόλπους της.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ