Απόλλων Σμύρνης: «Τελειώνει» ο Ισμαέλ μία ημέρα μετά την πρεμιέρα - iefimerida.gr

Απόλλων Σμύρνης: «Τελειώνει» ο Ισμαέλ μία ημέρα μετά την πρεμιέρα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για τη Super League, διότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λάρισα.

Το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους βυσσινί σήμανε εξελίξεις στον Απόλλωνα, καθώς θεωρείται επιβεβλημένη η αποχώρηση του Βαλεριέν Ισμαέλ από τον πάγκο της ομάδας μετά από απόφαση της διοίκησης.

Η σχέση ανάμεσα στον Γερμανό τεχνικό και τους διοικούντες δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως μετράει μέρες πλέον ενώ οι διοικούντες τον Απόλλωνα τού έστειλαν το πρώτο μήνυμα με την απομόνωση των Σουλτς-Πετσόνι πριν μερικές μέρες, οι οποίοι είναι παίκτες που αποτελούν προσωπική του επιλογή, δεν έπεισαν στην προετοιμασία και προπονούνται με την Κ20.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόλλων Σμύρνης ισμαελ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ