Το «ευχαριστώ» του Ακη Σακελλαρίου σε γιατρούς και νοσηλευτές [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «ευχαριστώ» του Ακη Σακελλαρίου σε γιατρούς και νοσηλευτές [εικόνες]

Ακης Σακελλαρίου (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ακης Σακελλαρίου δεν ξεχνά τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του στην περιπέτεια υγείας του.

Ο ηθοποιός με δύο του αναρτήσεις στο Facebook ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αφού προσβλήθηκε από το βακτήριο legionella και εισήχθη στην εντατική.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου... Δεν γνωρίζω σε ποια ΜΕΘ χρωστώ τα περισσότερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό... Άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστα μέσα! ΜΕΘ του ΚΑΑ στο ΓΝΑ Σωτηρία... Χαμογελαστές ψυχές που δίνουν περισσότερα από όσα διαθέτουν!», έγραψε σε μήνυμά του.

Και σε άλλο τόνισε: «Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας ευεργετούν! Επειδή η ευγνωμοσύνη για την άρτια ιατρική φροντίδα κρατάει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή που μας χάρισαν... ένα ακόμη ευχαριστώ στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Κουτσούκου και στους άξιους συνεργάτες της στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του ΓΝΑ Σωτηρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ακης Σακελλαρίου Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ