Απίστευτο! Έχτισαν ζωντανή γάτα μέσα σε τοίχο για μία εβδομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο! Έχτισαν ζωντανή γάτα μέσα σε τοίχο για μία εβδομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη, σε έναν άνθρωπο ο οποίος έψαχνε επί μί εβδομάδα απεγνωσμένα την γάτα του που την είχε χάσει, και τελικά την βρήκε να την έχουν χτίσει ζωντανή μέσα σε έναν τοίχο!

Όπως δημοσιεύει το zoosos.gr, ο Βλαδίμηρος έψαχνε τον γάτο του σε μία γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Σε μία από τις αναζητήσεις του, άκουσε ένα νιαούρισμα το οποίο ερχόταν από μία πυλωτή μίας πολυκατοικίας, χωρίς να μπορεί να την εντοπίσει. Μην μπορώντας να διαπιστώσει από που μπήκε μέσα στον τοίχο το γατί, ειδοποίησε τους εθελοντές της «ΓΑΤΟΟΜΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ». Επί τόπου στην οδό Κριεζώτου έφθασε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο φιλόζωος εθελοντής, Δημήτρης Ζισόπουλος.

Οι δύο άντρες διαπίστωσαν, πως το γατί προφανώς είχε κτιστεί ζωντανό μέσα στον τοίχο! Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε, τόνισε, πως δεν μπορεί να προξενήσει φθορά σε τοίχο, ενώ η Αστυνομία παρέπεμπε στην Πυροσβεστική.

Εν τέλει η τρύπα στον τοίχο άνοιξε το πρωί της Πέμπτης με «ιδιωτική» πρωτοβουλία και η γατούλα, όταν συνήλθε από το σοκ του εβδομαδιαίου εγκλωβισμού, βγήκε και πάλι στο φως και έφαγε με όρεξη την κονσέρβα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σωτηρίας της μια άλλη γατούλα, που αποδείχτηκε ότι ήταν η αδερφή της, περίμενε εκεί κοντά υπομονετικά.

Γείτονας επιβεβαίωσε πως πριν από μία εβδομάδα σφραγίστηκε μία τρύπα, που υπήρχε στον τοίχο «για να μη μπαίνουν γάτες μέσα», όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ