Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίος - iefimerida.gr

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίος, που βρίσκονται στο Μαρούσι, έκανε στις 6 το πρωί ο Ρουβίκωνας.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας προσπάθησαν με σφυριά και βαριοπούλες να σπάσουν τα τζάμια στην κεντρική είσοδο των γραφείων.

Τελικά, κατάφεραν να σπάσουν μέρος της τζαμαρίας αλλά όχι και τα τζάμια στις πόρτες, παρά την επιμονή τους και ουδείς εκ των αναρχικών κατόρθωσε να μπει στα γραφεία του κτιρίου.

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίος | iefimerida.gr 0
Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίος | iefimerida.gr 1

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, όπως κάνουν κάθε φορά, ανήρτησαν προκήρυξη για την επίθεση στα γραφεία του ομίλου Μυτιληναίος σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ ανήρτησαν και βίντεο από τη δράση τους στο liveleak.

Στην προκήρυξή τους αναφέρουν ότι μολονότι ο Ομιλος Μυτιληναίου δεν ακολουθεί τις πρακτικές των άλλων επιχειρήσεων, οι οποίες με δουλειές του αέρα έχτισαν τα επιχειρηματικά τζάκια, ωστόσο, επειδή κινείται στο χώρο της βαριάς βιομηχανίας, βλάπτει το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όμιλος Μυτιληναίου Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ