Αυγουστιάτικη πανσέληνος σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -Ολες οι εκδηλώσεις - iefimerida.gr

Αυγουστιάτικη πανσέληνος σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -Ολες οι εκδηλώσεις

Η πανσέληνος πάνω από την Ακρόπολη/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

To υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία ανά την επικράτεια εκδηλώσεις, με δωρεάν είσοδο, για να απολαύσουν όλοι σήμερα το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις και προβολές ταινιών πλαισιώνουν την πετυχημένη δράση, που σε ορισμένους χώρους και μουσεία ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν συνολικά εκδηλώσεις σε 132 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 37 χώροι και μουσεία.

Αυγουστιάτικη πανσέληνος σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -Ολες οι εκδηλώσεις | iefimerida.gr 0

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η λίστα με τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ