Δύο στα δύο η Γιουβέντους, πάλι «άσφαιρος» ο Ρονάλντο - iefimerida.gr

Δύο στα δύο η Γιουβέντους, πάλι «άσφαιρος» ο Ρονάλντο

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην έχει βρει... δίχτυα στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά η Γιουβέντους δεν έχει πρόβλημα να παίρνει αποτελέσματα.

Έτσι έγινε και σήμερα. Ο Πορτογάλος δεν σκόραρε αλλά η «Μεγάλη Κυρία» νίκησε 2-0 τη Λάτσιο στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του σημερινού προγράμματος του ιταλικού πρωταθλήματος και μάλιστα με αρκετά καλή εμφάνιση.

Οι πρωταθλητές ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πίεσαν αρκετά τους αμυντικούς της Λάτσιο και πήραν άξια τους τρεις βαθμούς περισσότερο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει και το τελικό σκορ.

Ο Πιάνιτς στο 30ο λεπτό του αγώνα έδωσε προβάδισμα στη «Γιούβε» η οποία μέχρι τότε την είχε κλείσει στη μεγάλη της περιοχή αλλά δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν την άμυνα της Λάτσιο. Αντίθετα, οι λατσιάλι άρχισαν να δείχνουν λίγο απειλητικοί αλλά στις φάσεις με τους Ιμόμπιλε (34’) και Μιλίνκοβις-Σάβιτς (35’) δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 75ο λεπτό η Γιουβέντους κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Μάντζουκιτς να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας μετά την... ατυχία του Κριστιάνο Ρονάλντο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Γιουβέντους Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ