Τσιτσιπάς: «Γιατί να μην κερδίσω το US Open;» - iefimerida.gr

Τσιτσιπάς: «Γιατί να μην κερδίσω το US Open;»

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος τα κεντρικά γραφεία του instagram στη Νέα Υόρκη.

Από εκεί έκανε μια live μετάδοση όπου απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Στεφ ρωτήθηκε αν μπορεί να κερδίσει το US Open: «Γιατί όχι ; Παίζω καλά, νιώθω άνετα μέσα στο court και αισθάνομαι όμορφα με το παιχνίδι μου. Νομίζω πως μπορώ να κερδίσω κάποιους top παίκτες και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μέγιστο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι ήρεμος και να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έχω πιθανότητες να κερδίσω τον τίτλο. Γιατί όχι;»

Για την κλήρωση όπου τον θέτει με qualifier στον πρώτο γύρο σχολίασε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την κλήρωση από τώρα, καθώς δεν είδα τίποτα ακόμη. Παίζω με παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά στον 1ο γύρο, έτσι μου είπε ο διατροφολόγος μου όταν τον ρώτησα. Ελπίζω να μην μου λέει ψέμματα. Εγώ πάντως, δεν κοίταξα ακόμη τίποτα».

Όσο για τα είδωλά του στο τένις σημείωσε: «Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό μου. Τόσο για την προσωπικότητά του, όσο και για τα κατορθώματά του εντός του court. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θαυμάζω όμως. Μου αρέσει το πάθος που δείχνουν στο court. Μου αρέσει ο Μάριν Τσίλιτς και το παιχνίδι του, που μπορεί να γίνει φοβερό στο πικ του. Επίσης, μου αρέσει η ενέργεια του Ράφα Ναδάλ μέσα στο court. Σε κάθε χτύπημα είναι διαφορετικός. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως θέλει να κερδίσει τόσο πολύ. Είναι τόσο αθλητικός και τον θαυμάζω πολύ».

Απάντησε ακόμη ότι το χταπόδι είναι το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό ότι πλέον δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να παίζει βιντεοπαιχνίδια ενώ κόντρα στον Τζάρεντ Ντόναλτσον στο δεύτερο γύρο ήταν το καλύτερό του ματς στο φετινό Wimbledon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις τσιτσιπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ