Super League: Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος -Ψήφισε μπαράζ η ΕΠΟ - iefimerida.gr

Super League: Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος -Ψήφισε μπαράζ η ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αναστάτωση στη Super League, μόλις μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού τριών ομάδων από τη Super League (14ος-16ος της βαθμολογίας) για τη σεζόν 2018-19 που ξεκινά, του προβιβασμού στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλητή της δεύτερης κατηγορίας και παράλληλα τη διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της πρώτης κατηγορίας με τον δεύτερο της Football League, η οποία είχε κάνει σχετικό αίτημα.

Πλέον, τον λόγο έχει η Super League, το Δ.Σ. της οποίας θα συνεδριάσει λίγο μετά τις 14:00 με θέμα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20 και την έγκριση προκήρυξης του πρωταθλήματος της περιόδου 2018-19.

Για να ξεκινήσει αύριο το πρωτάθλημα, όπως είναι προγραμματισμένο, η λίγκα θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της για να υποβιβαστούν σίγουρα τρεις ομάδες της Super League και μία να παίξει μπαράζ για τη σωτηρία της.

Ήδη πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι θα ζητήσει την αναβολή της αυριανής πρεμιέρας. Αναφέρει, συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Μετά από την σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. να υποβιβασθούν τρείς ομάδες της SUPER LEAGUE και η τέταρτη από το τέλος να δίνει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της FOOTBALL LEAGUE για την παραμονή στην SUPER LEAGUE 1 δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σήμερα ο εκπρόσωπος μας κ. Σωτήριος Μάρκου με την παρουσία του κ. Αλέξη Κούγια θα προβούν στις εξής ενέργειες:

1. Θα ζητήσουν από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να ανασταλεί η έναρξη του πρωταθλήματος για να ανακληθεί η απαράδεκτη αυτή απόφαση.

2. Θα ζητήσουν εξηγήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για το πώς τα δήθεν συμφωνηθέντα με τον υπουργό κ. Βασιλειάδη και την Διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τον υποβιβασμό τριών μόνο ομάδων από την SUPER LEAGUE δεν αποφασίστηκαν τελικώς από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και εφόσον οι εξηγήσεις δεν είναι επαρκής θα υποβάλλουν πρόταση μομφής κατά των συγκεκριμένων δύο ατόμων».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πρεμιέρα αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ