Αποκάλυψη: Με μπράβους ο Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ τα τελευταία χρόνια - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Με μπράβους ο Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ τα τελευταία χρόνια

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ύπαρξη σωματοφυλάκων για τον Αρσέν Βενγκέρ σε κάθε παιχνίδι, δίπλα στον πάγκο της Άρσεναλ, τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε βιβλίο του δημοσιογράφου Τζον Κρος και επιβεβαίωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια στον πάγκο των «κανονιέρηδων» ήταν πολύ περίπλοκα για τον Βενγκέρ. Μπορεί να έμεινε για περισσότερες από δύο δεκαετίες, για την ακρίβεια 22 χρόνια, ωστόσο, στις δύο τελευταίες σεζόν η δυσαρέσκεια ενός μέρους των οπαδών έχει οδηγήσει σε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές απειλές για την ασφάλεια του Γάλλου προπονητή.

Όπως αναφέρει η Sun, καθοριστική στις σχέσεις του Βενγκέρ με τους φιλάθλους ήταν η σύγκρουση, μετά από μία ήττα από την Στόουκ στο τέλος του 2014, όπου δέχθηκε προσβολές και ύβρεις, αποφεύγοντας για λίγο την... προσωπική επαφή. Ένα θέμα που έγινε ολοένα και πιο συχνό τα επόμενα χρόνια, αναγκάζοντας την Αρσεναλ να προλάβει σωματοφύλακες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ