Γνήσια Cougar -Γιατί η Τζένιφερ Ανιστον ψάχνει για νεαρό σύντροφο - iefimerida.gr

Γνήσια Cougar -Γιατί η Τζένιφερ Ανιστον ψάχνει για νεαρό σύντροφο

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Άνιστον αναζητά τον επόμενο σύντροφό της. Αλλά προκειμένου να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Τζάστιν Θέροου, αναζητά κάποιον πολύ μικρότερό της.

Η 49χρονη ηθοποιός «δεν αναζητά κάποια σοβαρή σχέση» αποκάλυψε μια πηγή στο Life & Style. «Έχει ζητήσει από τις φίλες της να της βρουν κάποιον εικοσάρι ή τριαντάρη που να μην πέσει με τα μούτρα επάνω της».

Ίσως η Τζένιφερ Άνιστον να πήρε την ιδέα από τον πρώην σύζυγό της, που τον τελευταίο καιρό έχει θεαθεί με νεαρές γυναίκες, όπως η 26χρονη Σελένα Γκόμεζ, η 34χρονη Όμπρεϊ Πλάζα και η 29χρονη Έμμα Στόουν. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο 47χρονος Τζάστιν και η Έμμα σχεδιάζουν να μείνουν μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τα πράγματα να είναι σοβαρά μεταξύ τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον με τον πρώην σύζυγό της, Τζάστιν Θέροου

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι αυτή που δέχεται περιφρόνηση» δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο InStyle νωρίτερα αυτό το μήνα. «Η γυναίκα μένει μόνη και λυπημένη. Αυτή είναι η αποτυχία. Πότε ήταν η τελευταία φορά που διαβάσατε για έναν διαζευγμένο, άτεκνο άνδρα που να αναφέρεται ως το αντίστοιχο της γεροντοκόρης;». Μάλλον όπως η ηθοποιός δεν αναφερόταν μόνο στα στερεότυπα. Προφανώς είχε κάποιον άλλον λόγο για να τα πει όλα αυτά.

«Η Τζένιφερ έχει βαρεθεί να την περιγράφουν ως την καταρρακωμένη» συνέχισε η πηγή στο Life & Style. «Και πιστεύει ότι αν την δουν με έναν όμορφο νεαρό άνδρα να της κρατά το χέρι, θα ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ