Europa League: Οι 11αδες του ματς Ολυμπιακός-Μπέρνλι - iefimerida.gr

Europa League: Οι 11αδες του ματς Ολυμπιακός-Μπέρνλι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την αναμενόμενη ενδεκάδα, αυτή που ξεκίνησε και τα δύο ματς κόντρα στη Λουκέρνη, θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός και απέναντι στη Μπέρνλι στις 21:00 στο Καραϊσκάκη.

Την ίδια αρχική ενδεκάδα, όπως αναμενόταν, επέλεξε για το ματς με τη Μπέρνλι ο Πέδρο Μαρτίνς, ξεκινώντας τους 11 που πήραν φανέλα βασικού και στα δύο ματς της Γ' προκ. φάσης.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχήμα 4-2-3-1: Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο. Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό οι νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε και Αχμέτ Χασάν. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ, Βρουσάι, Τοροσίδης και Σισέ.

Αυτοί είναι οι 11 που επιλέγει ο κόουτς Ντάις ενόψει του σημερινού ματς για την Μπέρνλι: Χίτον, Τέιλορ, Κορκ, Γκούντμουνσον, Μπαρνς, Γουντ, Χένρικ, Γκίμπσον, Γουορντ, Μπάρντσλεί και Λονγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπερνλι Europa League ενδεκάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ