Αφού προκάλεσε το χαμό με το όχημά του, άρχισε να τρέχει γυμνός στους δρόμους - iefimerida.gr

Αφού προκάλεσε το χαμό με το όχημά του, άρχισε να τρέχει γυμνός στους δρόμους

σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να πάει στο σπίτι του ξεκίνησε, αλλά στη φυλακή κατέληξε ένας άνδρας, ο οποίος οδηγώντας αφηρημένος, προσπέρασε το σημείο που ήθελε να στρίψει, και κάπου εκεί άρχισαν τα περίεργα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Ρόσφορντ στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο άνδρας έτρεχε στο δρόμο με το φορτηγάκι του, όταν έχασε τη στροφή, με αποτέλεσμα να κάνει μια στραβοτιμονιά, να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο, να εκτοξευτεί στον αέρα – μαζί με το όχημά του - , να καταστρέψει την είσοδο ενός σπιτιού, να χτυπήσει ένα παρκαρισμένο όχημα και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του σε έναν κήπο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφού κατάφερε να σταματήσει, βγήκε από το αυτοκίνητό του χωρίς ίχνος γρατζουνιάς, γδύθηκε εντελώς και άρχισε να κυνηγά μια τυχαία περαστική, μέχρι που ένας άνδρας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ώσπου να έρθουν οι αστυνομικοί και τελικά να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ