Η ολοκαίνουργια, συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ θα σε ενθουσιάσει -Επιπλα και αντικείμενα διαφορετικά από τα άλλα [εικόνες]

Το καλοκαίρι τελειώνει, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και ένας τρόπος για να γίνει η μετάβαση πιο εύκολα είναι σίγουρα η ανανεώση του χώρου μας. Του σπιτιού, του γραφείου, του μαγαζιού. Ετσι και αλλιώς στην εποχή των ΙΚΕΑ τέτοιες «ανανεώσεις» γίνονται και εύκολα και οικονομικά.

Μάλιστα, η ΙΚΕΑ γνωρίζοντας την ανάγκη πολλών αυτήν την εποχή να φρεσκάρουν το χώρο τους, λανσάρει μια ολοκαίνουργια συλλεκτική σειρά. Το όνομά της SAMMANHANG.

Επτά ξεχωριστοί σχεδιαστές συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη νέα συλλεκτική σειρά, που μέσα από τα προϊόντα της μας καλεί να ανακαλύψουμε μία διαφορετική πλευρά της ΙΚΕΑ. Η νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG αποτελείται από ανοιχτές και κλειστές μονάδες αποθήκευσης, ενώ περιλαμβάνει από μικρά κουτιά μέχρι έπιπλα και ποικιλία υλικών για κάθε στιλ.

Ετσι, αυτή η συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ δεν εξυπηρετεί απλά τις ανάγκες ανανέωσης του χώρου μας. Πέρα από το ιδιαίτερο ντιζάιν της, τα προϊόντα αυτής της σειράς θα βοηθήσουν και στην οργάνωση του χώρου μας, στη ανάδειξη των συλλογών μας και στη διατήρηση των αναμνήσεών μας.

Αποτελεί ένα «πλαίσιο» και έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσουμε τις αγαπημένες μας συλλογές, εξερευνώντας τη συναισθηματική πλευρά της αποθήκευσης.

Γυάλινα κουτιά με καπάκι για να αποθηκεύσουμε τα κοσμήματά μας, βάση με δίσκους για να τοποθετήσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κουτιά-βιτρίνα κατάλληλα για να παρουσιάσουμε τα εκθέματά μας, όλα τα προϊόντα της νέας συλλεκτικής σειράς SAMMANHANG αποτελούν ιδανική επιλογή για να οργανώσουμε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα στο μπάνιο, στην κουζίνα και σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ikea ΙΚΕΑ ikea limited edition ικεα νεες σειρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ