Arkana: Ετσι θα λέγεται το νέο μικρό- μεσαίο SUV της Renault - iefimerida.gr

Arkana: Ετσι θα λέγεται το νέο μικρό- μεσαίο SUV της Renault

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση της Μόσχας, στις 29 Αυγούστου, η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο SUV της κατηγορίας C το οποίο θα ονομάζεται Arkana.

H επωνυμία του προέρχεται από το λατινικό Arcanum που το χρησιμοποιούσαν για να χαρακτηρίσουν σημαντικές εκδηλώσεις και γεγονότα.

Όσο για την επιλογή της Μόσχας για την πρεμιέρα του έχει να κάνει τόσο με την έντονη δραστηριοποίηση του ομίλου Renault Nissan Mitsubishi στη συγκεκριμένη χώρα, μιας και έχει αποκτήσει μεγάλο ποσοστό των μετοχών της AvtoVaz που μεταξύ άλλων κατασκευάζει και τα Lada. Παράλληλα η διάθεσή του θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου από τη Ρωσία για να επεκταθεί στη συνέχεια και σε άλλες χώρες.

Σε ποιες άλλες χώρες θα είναι διαθέσιμο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ από την teaser εικόνα του βλέπουμε πως τα πίσω φώτα θα είναι ανάλογα με αυτά του Megane.

Arkana: Ετσι θα λέγεται το νέο μικρό- μεσαίο SUV της Renault  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault SUV κατηγορία C Arkana
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ