#ανυπομονώ -Ολα όσα μπορεί να βρει κανείς στο Public για μια μαγική σχολική χρονιά - iefimerida.gr

#ανυπομονώ -Ολα όσα μπορεί να βρει κανείς στο Public για μια μαγική σχολική χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήκετε σε όσους ανυπομονούν να βρουν την κατάλληλη τσάντα για το παιδί τους, που να έχει και μοντέρνα σχέδια και κατάλληλους χώρους για τα βιβλία και το φαγητό του;

Μήπως απλά θέλετε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά;

Η λύση βρίσκεται στα Public, όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σχολικές τσάντες, την έξυπνη και πρακτική υπηρεσία School Pack, πακέτα με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα και χιλιάδες άλλα προϊόντα.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι κάθε νέα αρχή, το Public θέλει να είναι δίπλα σε κάθε γονιό προσφέροντας όλα τα απαραίτητα για το νέο ξεκίνημα και προτείνοντας ιδέες και λύσεις που θα «λύσουν» τα χέρια!

Πιο συγκεκριμένα, τo Public και το public.gr έρχονται φέτος με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, στις πιο προσιτές τιμές σε:

Αν λοιπόν ανυπομονείτε και εσείς να κάνετε τη νέα σχολική χρονιά μαγική, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα από τα 54 καταστήματα Public ή να μπείτε στο Public.gr! Εκεί θα ενημερωθείτε και για τις πλούσιες προσφορές και δώρα που έχουν ξεκινήσει ήδη και θα συνεχίζονται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public σχολικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ