Αυγενάκης: «Ο Κουτρουμάνης να απαντά στους πολίτες, όχι σε έξωθεν εντολές» - iefimerida.gr

Αυγενάκης: «Ο Κουτρουμάνης να απαντά στους πολίτες, όχι σε έξωθεν εντολές»

ΔΗΣΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη, για την απόσυρση της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

«Η «αποφασιστικότητα» και η «ισχυρή θέληση» του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνη να βοηθήσει τα ολοένα και αυξανόμενα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καταδεικνύεται από την απόφασή του να εισάγει ρυθμίσεις/ημίμετρα που αφορούν μόνο τους πλειστηριασμούς και τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, αντί να προβεί σε μία στοχευμένη παρέμβαση που θα λύσει το εκρηκτικό πλέον πρόβλημα των επισφαλειών των δανείων των ιδιωτών», αναφέρει η ανακοίνωση του βουλευτή της ΔΗΣΥ.

«Ακόμα και αυτή την «φτωχή» ρύθμιση την απέσυρε, γιατί -όπως δήλωσε- δεν του έχει απαντήσει ακόμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα! Αφού επιλέγει να παίρνει εντολές έξωθεν, να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών όταν τα νοικοκυριά θα πλησιάσουν στη χρεοκοπία και οι τράπεζες στην κατάρρευση, λόγω έλλειψης ρευστότητας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ