Σαρκοζί: «Η Τουλούζη είναι η γαλλική 11η Σεπτεμβρίου» - iefimerida.gr

Σαρκοζί: «Η Τουλούζη είναι η γαλλική 11η Σεπτεμβρίου»

Νικολά Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τραύματα που προκάλεσαν στη Γαλλία οι δολοφονίες στην Τουλούζη και το Μοντομπάν μπορούν να συγκριθούν με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

«Αυτό που πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό είναι πως τα τραύματα του Μοντομπάν και της Τουλούζης είναι βαθιά για τη χώρα μας και είναι λίγο, αν και δεν θέλω να συγκρίνω τη φρίκη, σαν αυτά που ακολούθησαν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου» στις ΗΠΑ, υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Σήμερα συνελήφθησαν συνολικά 19 φανατικοί ισλαμιστές από τη γαλλική αστυνομία στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης-σκούπας κατασχέθηκαν και Καλάσνικοφ.

«Οι συλλήψεις αυτές, μια εβδομάδα μετά το θάνατο του ισλαμιστή Μοχάμεντ Μεράχ από πυρά αστυνομικών, δεν συνδέονται με τις δολοφονίες στην Τουλούζη και το Μοντομπάν», τόνισε ο Σαρκοζί ο οποίος προανήγγειλε συνέχιση των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ