Η μόλις 16 έτων κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε έναν απίθανο τρόπο να βγάζει χρήματα - iefimerida.gr

Η μόλις 16 έτων κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε έναν απίθανο τρόπο να βγάζει χρήματα

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ με την κόρη του Ματίλντα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και η σύζυγός του Τάνα είναι περήφανοι γονείς 4 παιδιών και φέτος το καλοκαίρι ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτούς.

Τα 18χρονα δίδυμα παιδιά τους πήραν τους βαθμούς τους, οι οποίοι ήταν τόσο καλοί που θα μπουν στο πανεπιστήμιο, ενώ η νεότερη κόρη Ματίλντα, ξεκίνησε τη δική της επιχειρηματική πορεία.

Looking good Tills ! Limited edition Matilda and the Ramsay Bunch backpacks only at @gordonramsayplanefood Gx #terminal5 @heathrow_airport

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Aug 19, 2018 at 6:23am PDT


Η μικρή τους κόρη έχει εμφανιστεί κατά καιρούς με τον διάσημο πατέρα της σε εκπομπές μαγειρικής του, ενώ έχει και δική της εκπομπή με τον πατέρα της το «Mattilda an the Ramsay Bunch».

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα για την μικρή του κόρη με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μια φωτογραφία της στο Instagram που ποζάρει με τις νέες τις τσάντες. «Είσαι πανέμορφη Τιλλς! Τσάντες ώμου περιορισμένης έκδοσης Matilda and the Ramsay Bunch» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Jul 21, 2018 at 1:17pm PDT

Ο διάσημος σεφ και η μικρή του κόρη θα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί τις επόμενες εβδομάδες. Τον περασμένο μήνα, ο τηλεοπτικός σταρ ανακοίνωσε πως θα παρουσιάζει ένα νέο έργο στην εκπομπή «This Morning» με την κόρη του, για να ενθαρρύνουν τους νέους να μάθουν να μαγειρεύουν. Ο μεγάλος σεφ και η Ματίλντα θα ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φιλοξενούν μαθήματα μαγειρικής με παιδιά.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Jul 5, 2018 at 12:27pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ