Άνδρας πιάστηκε να ουρεί στα γραφεία ελκυστικών γυναικών συναδέλφων του

Τον Οκτώβριο του 2011, τέσσερις εργαζόμενες σε χρηματιστηριακή εταιρία άρχισαν να παραπονιούνται για τους παράξενους λεκέδες που έβρισκαν συχνά στις καρέκλες του γραφείου τους. Προχτές, το μυστήριο λύθηκε.

Μετά τα συνεχή παράπονα των γυναικών επί τέσσερις μήνες, η διοίκηση της χρηματιστηριακής εταιρίας όπου εργάζονται και η οποία βρίσκεται στη Αϊόβα των ΗΠΑ, αποφάσισε το Φεβρουάριο να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στα γραφεία τους, προκειμένου να εξακριβωθεί από που προέρχονταν οι λεκέδες.

Προς έκπληξη όλων, υπεύθυνος για τους λεκέδες ήταν ένας 59χρονος υπάλληλος στο τμήμα ΙΤ, ο οποίος εμφανίζεται ξεκάθαρα στα βίντεο να ουρεί στις καρέκλες των γυναικών. Ο 59χρονος, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, παραδέχτηκε ότι όταν η βάρδια των υπολοίπων έληγε, έψαχνε τη βάση δεδομένων με τους εργαζόμενους της εταιρίας και κάθε γυναίκα που έβλεπε και του φαινόταν ελκυστική, πήγαινε και της άφηνε ένα «δωράκι».

Όπως ήταν φυσικό, ο υπάλληλος απολύθηκε, ενώ η ζημιά που προκάλεσε στις καρέκλες υπολογίζεται στα 4500 δολάρια. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους περισσότερους συναδέλφους του, ποτέ δεν είχε δώσει δείγματα ψυχασθένειας, ενώ πάντα ήταν ήρεμος και πολύ τυπικός, αν και λιγομίλητος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ