Κουμουτσάκος σε Τσελίκ: Η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος σε Τσελίκ: Η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές

Γιώργος Κουμουτσάκος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχόλιο μέσω Twitter για τις δηλώσεις του Ομέρ Τσελίκ για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό έκανε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ο κος Ομέρ Τσελίκ και γενικότερα η τουρκική πλευρά, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές» τονίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με τους 8 Τούρκους που βρίσκονται στη χώρα μας και την απόφαση της Δικαιοσύνης τόνισε πως «δεν χρειάζεται να δηλητηριάζονται οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις με τέτοιες αθεμελίωτες αντιδράσεις».

Ο κος Ομέρ Τσελίκ και γενικότερα η τουρκική πλευρά, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές.
Δε χρειάζεται επομένως να δηλητηριάζονται οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις με τέτοιες αθεμελίωτες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κουμουτσάκος Ομέρ Τσελίκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ