17 χρόνια πριν -Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει photobombing σε δύο σταρ του Χόλιγουντ [εικόνα] - iefimerida.gr

17 χρόνια πριν -Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει photobombing σε δύο σταρ του Χόλιγουντ [εικόνα]

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος/ Φωτογραφία: Instagram/theodorekoutsogiannopoulos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρχε μια εποχή που δεν υπήρχαν selfies, photobombing και όλοι αυτοί οι όροι των millenials που χρησιμοποιούμε πλέον στην καθημερινότητά μας.

Ή απλώς υπήρχαν αλλά δεν είχαμε ορισμούς για να τους περιγράψουμε. Αυτό μας αποδεικνύει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με μια flashback φωτογραφία από το 2001 που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ Καννών πριν από 17 χρόνια, όπου και φωτογραφήθηκε μαζί με δύο δημοφιλείς ηθοποιούς. Ή... μπορεί να μην έγινε ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με το κείμενό του, κάτω από τη φωτογραφία, έδωσε την φωτογραφική του μηχανή σε κάποιον ώστε να απαθανατίσει δύο σταρ του Χόλιγουντ σε κάποιο πάρτι όταν αυτοί δεν το περίμεναν και να μπει και ο ίδιος στη φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όπου κάνει photobombing σε δύο σταρ του Χόλιγουντ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ