Ο Μπουρντέν πλήρωσε 400.000 δολάρια στον 17χρονο για να μην καταγγείλει την Αρτζέντο για βιασμό! - iefimerida.gr

Ο Μπουρντέν πλήρωσε 400.000 δολάρια στον 17χρονο για να μην καταγγείλει την Αρτζέντο για βιασμό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα «βόμβα», που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο, έσκασε πριν από λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστρια την Αζια Αρτζέντο, αυτή τη φορά στη θέση του θύτη και όχι του θύματος.

Το σκάνδαλο και αυτή τη φορά σεξουαλικό.

Ομως, σε αντίθεση με τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Αρτζέντο βγήκε και κατηγόρησε τον Χάρβεϊ Γουίνστιν για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, η Ιταλίδα ηθοποιός παρουσιάζεται τώρα η ίδια ως θύτης, σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έφεραν στο φως οι New York Times, η Αζια Αρτζέντο το 2013 αποπλάνησε και βίασε 17χρονο αγόρι, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή του, τού κατέβαλε το ποσό των 380.000 ευρώ.

Η ίδια αρνείται φυσικά τις κατηγορίες, υποστηρίζει ωστόσο ότι όντως κατεβλήθη το ποσό των 380.000 δολαρίων στο Τζίμι Μπένετ, όχι όμως από την ίδια αλλά από τον τότε σύντροφό της, διάσημο σεφ Αντονι Μπουρντέν.

Σύμφωνα με την εκδοχή της 42χρονης Ιταλίδας ηθοποιού, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουίνστιν και αφού η ίδια είχε βγει και είχε μιλήσει δημοσίως για το βιασμό της από τον χολιγουντιανό παραγωγό, την προσέγγισε ο Τζίμι Μπένετ.

Ο Τζίμι Μπένετ είναι ένας νεαρός ηθοποιός, που σε ηλικία επτά ετών είχε παίξε μαζί με την Αρτζέντο σε κάποια ταινία.

Σύμφωνα με την Αρτζέντο, ο Μπένετ εκβίασε την ίδια και τον σύντροφό της Αντονι Μπουρντέν, ο οποίος σημειωτέων αυτοκτόνησε τον Ιούνιο, λέγοντας ότι αν δεν του έδιναν χρήματα, θα την κατήγγειλε για βιασμό.

«Ο Άντονι επέμεινε να χειριστούμε ιδιωτικά το ζήτημα. Αυτό εξάλλου ήθελε και ο Μπένετ. Ο Άντονι φοβόταν την αρνητική δημοσιότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το άτομο, που θεωρούσε επικίνδυνο, εις βάρος μας. Αποφασίσαμε να δείξουμε συμπόνια στον Μπένετ και να του παρέχουμε την βοήθεια που ζητούσε. Ο Άντονι ανέλαβε προσωπικά να ενισχύσει τον Μπένετ οικονομικά, με τον όρο ότι δεν θα παρενέβαινε ξανά στη ζωή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή της η Αρτζέντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άζια Αρτζέντο Άντονι Μπουρντέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ