O 51χρονος Βενσάν Κασέλ ποζάρει με την 21χρονη σύντροφό του για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνα] - iefimerida.gr

O 51χρονος Βενσάν Κασέλ ποζάρει με την 21χρονη σύντροφό του για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνα]

Ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ στις Κάννες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν 30 χρόνια διαφορά. Εκείνος σταρ του κινηματογράφου και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούσι, εκείνη μόλις 21 ετών και μοντέλο.

O Βενσάν Κασέλ ποζάρει για πρώτη φορά με την Τίνα Κούνακεϊ στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair -της ιταλικής έκδοσης- και μιλούν για μια αγάπη που γεννήθηκε ξαφνικά.

«Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Οταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς» σημειώνει ο Γάλλος ηθοποιός.

Η 21χρονη που κατάγεται από την Σικελία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των δυο τους από τρυφερές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο Instagram και ο Κασέλ φαίνεται ότι υποκλίνεται στη γοητεία της και στα νιάτα της.

Η Τίνα Κούνακεϊ μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Παρίσι, Λονδίνο και Σικελία, μιλάει τρεις γλώσσες και όπως όλα δείχνουν θα κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Οπως λένε οι κακές γλώσσες, ήδη μετρά σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης με τον Γάλλο γόη, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση μαζί της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι.

Δείτε τον Βενσάν Κασέλ να ποζάρει με τη νεότερη σύντροφό του για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ