Ξυλοκόπησαν άγρια έξω από μπαρ τον πρώην αντιδήμαρχο Μυκόνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξυλοκόπησαν άγρια έξω από μπαρ τον πρώην αντιδήμαρχο Μυκόνου [εικόνα]

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια ξυλοκοπήθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχο χτες, Τρίτη, στις 03.00 τα ξημερώματα στην Αλευκάντρα Μυκόνου.

Οι δράστες τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο κύριος Ατζαμόγλου χρειάστηκε να κάνει ράμματα μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο και πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχο χτες, Τρίτη, στις 03.00 τα ξημερώματα στην Αλευκάντρα Μυκόνου.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες τον πλησίασαν έξω από πασίγνωστο μπαρ που βρισκόταν και του επιτέθηκαν πισώπλατα.

«Δεν πρόλαβα να τους δω» είπε στους αστυνομικούς λίγο πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Οι δράστες τον έριξαν κάτω και του βούτηξαν το πορτοφόλι. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν και οι τραπεζικές κάρτες του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου. Το κινητό τηλέφωνο που του άρπαξαν βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μύκονος αντιδήμαρχος ληστεία μπαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ