Νηπιαγωγός ζήτησε από γονείς να ντύνουν την κόρη τους πιο «κοριτσίστικα» και η αντίδρασή τους έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Νηπιαγωγός ζήτησε από γονείς να ντύνουν την κόρη τους πιο «κοριτσίστικα» και η αντίδρασή τους έγινε viral [εικόνα]

Ενα παιδί στα πόδια της μητέρας του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν οι γονείς πάνε το μωρό τους στον βρεφικό σταθμό το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι τι ρούχα θα του φορέσουν.

Το συναίσθημα του αποχωρισμού που βιώνει ένα παιδί όταν πηγαίνει στον βρεφικό σταθμό συνήθως εκφράζεται με κλάμα και θυμό.

Αυτό προκαλεί άγχος και τύψεις στη μητέρα και γενικότερα οι πρώτοι μήνες μέχρι το παιδι να εξοικειωθεί στο νέο περιβάλλον είναι δύσκολοι.

Οπότε συνήθως οι γονείς έχουν έννοια αν το παιδί τους θα φάει, θα κοιμηθεί, θα κλάψει και αν θα προσαρμοστεί εύκολα. Ενας βρεφικός σταθμός στη Δανία, ωστόσο, εξέπληξε δυσάρεστα ένα ζευγάρι.

Ο Steve και η Jessica Rold πήγαν την κόρη τους στον βρεφικό σταθμό και η νηπιαγωγός τους ζήτησε να την ντύνουν πιο κοριτσίστικα.

Η δασκάλα ζήτησε από τη μητέρα να της φορά φορέματα και φιόγκους στα μαλλιά, ώστε τα άλλα παιδιά να ξεχωρίζουν ότι είναι κοριτσάκι.

Η αντίδραση των γονιών την επόμενη μέρα έγινε viral καθώς ο πατέρας αποκάλυψε τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία του στο διαδίκτυο.

Δείτε πώς αντέδρασαν γονείς όταν η νηπιαγωγός ζήτησε να ντύνουν κοριτσίστικα την κόρη τους στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονείς αντίδραση ρούχα viral κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ