Καταδίωξη ληστών και βροχή από σφαίρες - iefimerida.gr

Καταδίωξη ληστών και βροχή από σφαίρες

Καταδίωξη ληστών και βροχή από σφαίρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ληστεία που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο κεντρική πλατεία του Άργους κατέληξε σε άγρια καταδίωξη των ληστών από τους αστυνομικούς. Μάλιστα οι δράστες στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν δε δίστασαν να στρέψουν τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών και πυροβολήσουν κατά ριπάς.

Οι τέσσερις ένοπλοι επιχείρησαν στις 04.00 τα ξημερώματα να μπουν στο κοσμηματοπωλείο. Κατάφεραν να ξηλώσουν τα προστατευτικά ρολά και στη συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλα τη βιτρίνα. Στη συνέχεια άδειασαν τις προθήκες. Ωστόσο με τη θραύση του τζαμιού ενεργοποιήθηκε ο ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε αυτόματα η αστυνομία. Σε πολύ σύντομο χρόνο ένα περιπολικό βρέθηκε στο σημείο και τότε ξεκίνησε ο πόλεμος. Οι ληστές πετάχτηκαν έξω και άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ και οι σφαίρες έπεφταν βροχή.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς κοντά στο κοσμηματοπωλείο υπήρχε ανοιχτό κατάστημα και οι πελάτες αναγκάστηκαν να κλειδώσουν την πόρτα για να γλιτώσουν. Οι σφαίρες καρφώθηκαν στους τοίχους τις περιοχής και κάποιες από αυτές στο δημαρχείο.

Στη συνέχεια οι ληστές μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Καταδίωξη ληστών και βροχή από σφαίρες | iefimerida.gr 0

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ