Η Αζια Αρτζέντο αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Τζίμι Μπένετ - iefimerida.gr

Η Αζια Αρτζέντο αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Τζίμι Μπένετ

Αζια Αρτζέντο (Φωτογραφία: Vianney Le Caer)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση» με τον νεαρό Τζίμι Μπένετ αρνείται η Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο.

Η ηθοποιός κατηγορήθηκε από τον νεαρό συνάδελφό της για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του.

«Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ (…). Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ» διαβεβαίωσε η 42χρονη ηθοποιός στο δελτίο τύπου.

«Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες» συνεχίζει η ηθοποιός προσθέτοντας ότι «δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο».

Την Κυριακή, οι New York Times έγραψαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός, από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013, όταν εκείνος ήταν ηλικίας 17 ετών.

Στο άρθρο, όπου ο συντάκτης επικαλείται έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έλαβε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια δεν διαψεύδει ότι έδωσε χρήματα στον Μπένετ, τονίζοντας όμως ότι το έκανε με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσει οικονομικά σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άζια Αρτζέντο σεξουαλική επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ