«To Twilight διέλυσε τον γάμο μου» - iefimerida.gr

«To Twilight διέλυσε τον γάμο μου»

Twilight
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην απόσταση που δημιούργησε στον γάμο της η επιτυχία του «Twilight» επιρρίπτει την ευθύνη για το διαζύγιό της γνωστή ηθοποιός, η οποία θα πάρει χωριστούς δρόμους με το σύζυγό της μετά από 11 χρόνια γάμου και 3 παιδιά.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Τζένι Γκαρθ, γνωστή στο ελληνικό κοινό από το ρόλο της Κέλι στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς», ανέφερε ότι όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα των πέντε ταινιών του «Twilight», ο σύζυγός της Πίτερ Φασινέλι, φρόντιζε να επισκέπτεται την οικογένειά του κάθε Σαββατοκύριακο, ωστόσο ήταν αναπόφευκτο να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ του ζευγαριού, με αποτέλεσμα τα πράγματα να αρχίσουν να αλλάζουν προς το χειρότερο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι όταν ενημερώθηκε από το δικηγόρο της ότι ο 39χρονος σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, πριν από περίπου 15 μέρες, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές» δεν μπορούσε να το χωνέψει. «Δεν ήθελα να συμβεί αυτό και μου πήρε πολύ καιρό να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός κρατά σιγή ιχθύος, έχοντας μόνο διαψεύσει την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ