«Άλωσε» την έδρα των Λέικερς η Οκλαχόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Άλωσε» την έδρα των Λέικερς η Οκλαχόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θαντερ «άλωσαν» την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς επικρατώντας με 102-93 και έδειξαν πως αυτοί είναι το «αφεντικό» στη Δύση.

Κορυφαίος για την Οκλαχόμα ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που σημείωσε 36 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Άντριου Μπάινουμ με 25 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ πέτχε 23 πόντους, έχοντας όμως μόλις 7/23 σουτ.

Οι Μαϊάμι Χιτ συνέτριψαν εντός έδρας με 106-85 τους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς και πήραν ρεβάνς για την περσινή ήττα τους στους τελικούς του ΝΒΑ. Η τριάδα των ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος πέτυχε 19, 16 και 19 πόντους αντίστοιχα για τους νικητές, ενώ από τους Μάβερικς ο Ντιρκ Νοβίτσκι σημείωσε 25 πόντους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χτεσινής βραδιάς, οι Ιντιάνα Πέισερς αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 93-89.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ