H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής [εικόνα] - iefimerida.gr

H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής [εικόνα]

Τα πόδια ενός νεογέννητου μωρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες -ίσως κι ακόμα- περισσότερες λέξεις.

Υπάρχουν εικόνες που ο θεατής μπορεί να τις κοιτάξει αδιάφορα, να τις προσπεράσει χωρίς κανένα ενδιαφέρον, είναι όμως και κάποιες που μέσα τους κρύβουν μεγάλη δυναμική, κρατούν φυλακισμένα εντός τους αισθήματα δυνατά.

Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε από τη φωτογράφο Samantha Packer στη σελίδα της στο Facebook και έχει γίνει viral, με περισσότερα από 83.000 like και πάνω από 63.000 κοινοποιήσεις.

Οταν ο χρόνος πιέζει και τα προβλήματα υπογονιμότητας του ζευγαριού είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, τότε η εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να βοηθήσει τους δύο συντρόφους να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό.

Ενα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Δείτε τη φωτογραφία για τις εξωσωματικές που συγκλονίζει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξωσωματική μωρό ενέσεις viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ