Μία μέρα πριν την εκτελέσει μέσα στα ΕΛ.ΤΑ, της είχε κάψει το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Μία μέρα πριν την εκτελέσει μέσα στα ΕΛ.ΤΑ, της είχε κάψει το αυτοκίνητο

Μία μέρα πριν την εκτελέσει μέσα στα ΕΛ.ΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το χειρότερο τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος ο 35χρονος ταχυδρομικός διανομέας στη σχέση του με την 30χρονη υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ., πυροβολώντας την πέντε φορές. Οι δύο τους μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ζευγάρι, ωστόσο όταν η ίδια του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση τότε οι ο 35χρονος θολωμένος από ζήλια άρχισε να την απειλεί.

Μάλιστα όπως λένε και οι γείτονες της, τον τελευταίο καιρό έδειχνε φοβισμένη και δήλωνε απροστάτευτη. Η άτυχη 30χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια, ενώ είχε υποβάλλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, προσπαθώντας να τον κρατήσει μακριά από την ίδια, αλλά και από τα δύο της παιδιά. Η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τον ανιψιό της να μένει στο σπίτι της μέχρι αργά το βράδυ.

Μάλιστα λέγεται πως το βράδυ της Τετάρτης ο 35χρονος δράστης την επισκέφθηκε. Χωρίς να κάνει εμφανή την παρουσία του, λέγεται πως πυρπόλησε το αυτοκίνητό της που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι της.

Όλα έδειχναν πως ο ταχυδρομικός διανομέας δεν μπορούσε να δεχθεί το χωρισμό τους και ήταν αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, όχι όμως και στην εν ψυχρώ δολοφονία.

Οι τίτλοι τέλους ξεκίνησαν να γράφονται το πρωί της Πέμπτης, στο ίδιο μέρος όπου είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά δράστης και θύμα, στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Πειραιά. Ήταν η πρώτη μέρα που η 30χρονη έπιανε δουλειά στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, μετά από τη μετάθεση που είχε ζητήσει από το Κερατσίνι, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με τον πρώην εραστή της.

Δεν είχε υπολογίσει όμως στην ακραία αντίδραση του 35χρονου. Εκείνος θολωμένος από την παράφορη ζήλια πήρε ένα περίστροφο και σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης εισέβαλε στο κατάστημα αναζητώντας το θύμα του. Μπήκε στο ασανσέρ ανέβηκε στον πρώτο όροφο, και έβγαλε το όπλο μπροστά στην άτυχη γυναίκα. Ένας συνάδελφος της που εργάζονταν στο διπλανό γραφείο πάγωσε. Τότε ο δράστης του είπε με απόλυτη ψυχραιμία «εσύ μην βλέπεις» και τότε πυροβόλησε πέντε φορές την 30χρονη.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο γραφείο της προϊσταμένης και τηλεφώνησε στην αστυνομία, ομολόγησε τη δράση του και παρέμεινε εκεί μέχρι την σύλληψη του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ