Ο διευθυντής των Financial Times «αδειάζει» τον Τουσκ: Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό χρέους - iefimerida.gr

Ο διευθυντής των Financial Times «αδειάζει» τον Τουσκ: Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό χρέους

Ο διευθυντής των Financial Times
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό του χρέους της, ενώ η έξοδος είναι ένα ακόμη προσωρινό αντίδοτο, σχολίασε ο διευθυντής των Financial Times Λάιονελ Μπάρμπερ, απαντώντας στο πανηγυρικό tweet του Ντόναντλ Τουσκ για το τέλος του προγράμματος διάσωσης.

Ο διευθυντής της Βρετανικής εφημερίδας, απαντώντας στα συγχαρητήρια Τουσκ προς τον ελληνικό λαό, για τον τερματισμό του προγράμματος, το οποίο έκανε μάλιστα και στα ελληνικά, υπογράμμισε:

«Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό του χρέους της. (Η έξοδος) είναι απλά ακόμη ένα προσωρινό αντίδοτο για να καλυφθεί ο ανεύθυνος δανεισμός των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Η Ελλάδα μπορεί να υπήρξε διεφθαρμένη ως το κόκαλο (όπως είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της, Ανδρέας Παπανδρέου), αλλά οι Ελληνες δεν άξιζαν αυτή την αντιμετώπιση. Ετσι εξηγείται, εν μέρει, γιατί η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι τόσο αντιδημοφιλής».

Η ανάρτηση του Λάινελ Μπάρμπερ

Greece will never repay its mountain of debt. This is more extend and pretend to cover up for European banks who lent irresponsibly. Greece may have been “corrupt to the bone” (ex PM A Papandreou), but Greeks did not deserve this treatment. Explains (partly) why EU so unpopular https://t.co/Czxh3s5woU

Τα συγχαρητήρια Τουσκ

Τα καταφέρατε! Συγχαρητήρια στην Ελλάδα και στο λαό της για τον τερματισμό του προγράμματος χρηματοδοτικής συνδρομής. Χάρη στις τεράστιες προσπάθειες και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, κερδίσατε το αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουσκ Financial Times Ελλάδα μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ