Οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν το «ντου» στην πρεσβεία της Ιταλίας -Διαμαρτυρία για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα - iefimerida.gr

Οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν το «ντου» στην πρεσβεία της Ιταλίας -Διαμαρτυρία για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Περίπου 10 άτομα ανήρτησαν πανό στην ιταλική πρεσβεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταδρομική επιχείρηση έκαναν οπαδοί του Πανιωνίου, το βράδυ της Δευτέρας στην πρεσβεία της Ιταλίας, που βρίσκεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Σέκερη, απέναντι από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, 15 άτομα έκαναν «ντου» στην ιταλική πρεσβεία και ανήρτησαν πανό, με το οποίο διαμαρτυρήθηκαν για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα.

Οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν το «ντου» στην πρεσβεία της Ιταλίας -Διαμαρτυρία για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα | iefimerida.gr 0

Ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες της πρεσβείας και διέφυγαν αμέσως με μοτοσικλέτες.

Αυτή την στιγμή γίνονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ έγιναν επτά προσαγωγές.

Αργά το βράδυ, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι «Πάνθηρες» ζήτησαν την απελευθέρωση των επτά προσαχθέντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ