Αλεκ Μπάλντγουιν: Το αυστηρό σχόλιο σε φωτογραφία της κόρης του, Αιρλαντ, που θεώρησε προκλητική [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλεκ Μπάλντγουιν: Το αυστηρό σχόλιο σε φωτογραφία της κόρης του, Αιρλαντ, που θεώρησε προκλητική [εικόνες]

Ο Αλεκ Μπάλντγουιν με την κόρη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άιρλαντ Μπάλντγουιν είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού, Άλεκ Μπάλντγουιν και της επίσης ηθοποιού Κιμ Μπάσιντζερ.

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα είναι 22 χρονών και είναι μοντέλο. Επίσης είναι εξαδέλφη της Χάιλι Μπάλντγουιν, που είναι επίσης μοντέλο. Η 22χρονη καλλονή μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα στα social media.

Ωστόσο, ένας πατέρας -ακόμα και διάσημος- είναι πάντα πατέρας. Συγκεκριμένα, η Άιρλαντ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με σέξι διάθεση φορώντας εσώρουχα πάνω σε μια μηχανή.

Κοιτάει τον φακό ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Stay extra». Από ό,τι φαίνεται, ο Άλεκ Μπάλντγουιν δεν χάρηκε και πολύ με την φωτογραφία και άφησε ένα αυστηρό, πατρικό σχόλιο από κάτω.

Δείτε την φωτογραφία της Άιρλαντ και το αυστηρό σχόλιο του ηθοποιού πατέρα της, Άλεκ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ