AEK: Ο Λιβάγια κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας - iefimerida.gr

AEK: Ο Λιβάγια κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαίωση για τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ μετά από μια εξαιρετική χρονιά στα «κιτρινόμαυρα» κλήθηκε στην φιναλίστ του Μουντιάλ, Εθνική Κροατίας!

Ο Μάρκο Λιβάγια κλήθηκε από τον Ζλάτκο Ντάλιτς και θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να γίνει συμπαίκτης με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο όπως ο Λούκα Μόντριτς και ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ευνοούμενος και από σημαντικές αποχωρήσεις, όπως αυτή του Μάριο Μάντζουκιτς, ο Λιβάγια κλήθηκε από τον Ντάλιτς στην φιναλίστ του Μουντιάλ για το φιλικό με την Πορτογαλία (6/9) και το πρώτο ματς του Nations League απέναντι στην Ισπανία (11/9). Ο Λιβάγια, που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την εθνική Ανδρών της Κροατίας, θα ανταγωνιστεί για μια θέση στην επίθεση με παίκτες όπως οι Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς, Πιάτσα και Σαντινί.

AEK: Ο Λιβάγια κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μαρκο λιβαγια ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ